בצל גדול חתוך לרצועות
2 שיני שום קצוצות
2 זוקיני חתוכים לפרוסות עבות
כרובית מפורקת לפרחים
ברוקולי מפורק לפרחים
חצי סלסלת פטריות פורטובלו
חצי חבילת פטריות יער
1 כף גדושה משחת קארי אדום (אפשר להחליף בצהוב או ירוק)
1/2 כפית כורכום
500 מ״ל חלב קוקוס
להגשה: חופן עלי כוסברה, גבעול בצל ירוק, פלפל צ'ילי אדום פרוס דק ובוטנים קצוצים.
בסיר רחב מחממים קצת שמן ומטגנים את הבצל כמה דקות עד שקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את משחת הקארי, והכורכום ישירות על הסיר ומערבבים, מוסיפים את החלב קוקוס וחצי כוס מים רותחים ומביאים לרתיחה, מוסיפים מלח לפי הטעם, כדאי לטעום קודם כי יש מלח גם במשחת קארי.
כשהרוטב מוכן מוסיפים את הירקות.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה בלי מכסה בערך 15 דקות עד שהרוטב מסמיך והירקות עשויים במידה המועדפת עליכם, עדיף שיישארו מעט נגיסים ולא רכים מדי. אם חסרים נוזלים, ניתן להוסיף לאורך הבישול קצת מים רותחים.
מפזרים מלמעלה עלי כוסברה ובצל ירוק, צ'ילי אדום ובוטנים קצוצים ומגישים לצד אורז לבן.