חבילת גזרים צבעוניים
5 כפות שמן זית
כפית דבש/ סילאן
קורט מלח גס
כפית תבלין טוסקנה
קורט צ'ילי גרוס (לא חובה)
מחממים תנור ל200 מעלות.
חותכים את הגזרים למקלונים לא דקים מדי.
מערבבים בקערה את השמן זית, הדבש / הסילאן, והתבלינים.
מעבירים את מקלוני הגזר לתוך הקערה עם הרוטב ומערבבים טוב עם הידיים עד שהכל מצופה ברוטב, אם יש מעט מדי רוטב- אפשר להוסיף עוד שמן זית.
מסדרים את הגזרים זה ליד זה בתבנית עם נייר אפיה (לא אחד על השני).
מכניסים לתנור לכ- 15-20 דקות עד שמשחים.
אפשר להגיש עם ספייסי מיונז או כל מטבל אחר שאתם אוהבים.