כוס וחצי עדשים ירוקות
חבילת כרובית פיורטי
בצל סגול
½ כוס גרגירי רימון
½ צרור פטרוזיליה
½ צרור כוסברה
5 עלי נענע
לימון
שמן זית
מלח ופלפל שחור
מבשלים את העדשים עד ריכוך, בערך חצי שעה.
במקביל- מסדרים את פרחי הכרובית על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן זית ומלח גס, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות לכ- 15 דקות עד השחמה.
כשהעדשים מוכנות, מסננים ומקררים אותם ומניחים בקערה.
קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים לעדשים, את עלי הנענע קורעים עם היד כדי שלא ישחירו.
מוסיפים את גרגירי הרימון ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.
מסדרים מלמעלה את פרחי הכרובית האפויים ומגישים.