HebrewEnglish

צ'יפס גזרים צבעוניים

מצרכים

חומרי גלם

חבילת גזרים צבעוניים

5 כפות שמן זית 

כפית דבש/ סילאן

קורט מלח גס 

כפית תבלין טוסקנה

קורט צ'ילי גרוס (לא חובה)

 

 

 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל200 מעלות.

חותכים את הגזרים למקלונים לא דקים מדי.

מערבבים בקערה את השמן זית, הדבש / הסילאן, והתבלינים. 

מעבירים את מקלוני הגזר לתוך הקערה עם הרוטב ומערבבים טוב עם הידיים עד שהכל מצופה ברוטב, אם יש מעט מדי רוטב- אפשר להוסיף עוד שמן זית. 

מסדרים את הגזרים זה ליד זה בתבנית עם נייר אפיה (לא אחד על השני). 

מכניסים לתנור לכ- 15-20 דקות עד שמשחים. 

אפשר להגיש עם ספייסי מיונז או כל מטבל אחר שאתם אוהבים.

 

התחילו בשיחה
צריך עזרה?
היי,
האם אוכל לסייע לך במשהו?
דילוג לתוכן