HebrewEnglish

סלט עדשים וכרובית פיורטי

מצרכים

חומרי גלם

כוס וחצי עדשים ירוקות 

חבילת כרובית פיורטי 

בצל סגול

½ כוס גרגירי רימון

½ צרור פטרוזיליה

½ צרור כוסברה

5 עלי נענע 

לימון 

שמן זית 

מלח ופלפל שחור 

 

 

 

אופן ההכנה

מבשלים את העדשים עד ריכוך, בערך חצי שעה. 

במקביל- מסדרים את פרחי הכרובית על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן זית ומלח גס, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות לכ- 15 דקות עד השחמה. 

כשהעדשים מוכנות, מסננים ומקררים אותם ומניחים בקערה. 

קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים לעדשים, את עלי הנענע קורעים עם היד כדי שלא ישחירו. 

מוסיפים את גרגירי הרימון ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.

מסדרים מלמעלה את פרחי הכרובית האפויים ומגישים. 

התחילו בשיחה
צריך עזרה?
היי,
האם אוכל לסייע לך במשהו?
דילוג לתוכן