כרובית
ברוקולי
בצל
2 שיני שום
⅓ כוס קרם קוקוס / שמנת מתוקה
קוצצים את הבצל והשום ומאדים בסיר רחב עם מעט שמן זית עד ריכוך.
מפרקים את הברוקולי והכרובית לפרחים קטנים, את הגזעים חותכים לקוביות ומוסיפים הכל לסיר.
ממשיכים לאדות כמה דקות על אש בינונית, מוסיפים מים עד כיסוי הירקות ומביאים לרתיחה.
מבשלים עם מכסה כ 20 דקות עד ריכוך מוחלט.
טוחנים בבלנדר למרקם חלק ומוסיפים את השמנת / קרם קוקוס, מבשלים יחד עוד 2 דקות עד רתיחה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, אם סמיך מדי ניתן להוסיף מים רותחים.