HebrewEnglish

מרק כרובית וברוקולי קטיפתי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב facebook

מצרכים

חומרי גלם

כרובית

ברוקולי 

בצל

2 שיני שום

⅓ כוס קרם קוקוס / שמנת מתוקה  

 

 

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל והשום ומאדים בסיר רחב עם מעט שמן זית עד ריכוך. 

מפרקים את הברוקולי והכרובית לפרחים קטנים, את הגזעים חותכים לקוביות ומוסיפים הכל לסיר.

ממשיכים לאדות כמה דקות על אש בינונית, מוסיפים מים עד כיסוי הירקות ומביאים לרתיחה. 

מבשלים עם מכסה כ 20 דקות עד ריכוך מוחלט. 

טוחנים בבלנדר למרקם חלק ומוסיפים את השמנת / קרם קוקוס, מבשלים יחד עוד 2 דקות עד רתיחה. 

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, אם סמיך מדי ניתן להוסיף מים רותחים. 

התחילו בשיחה
צריך עזרה?
היי,
האם אוכל לסייע לך במשהו?
דילוג לתוכן